CRIJEVA VISOKOTLAČNOG I NAJVIŠEG TLAČNOG PRITISKA

Desetljećima skupljano praktično iskustvo povezano sa intenzivnom razmjenom iskustva sa priznatim proizvođačima osobnih i teretnih vozila i poljoprivrednih i radnih strojeva stvaraju pretpostavku povjerenja i vrlo velikog značaja tvrtke COHLINE GmbH na području hidraulike Program obuhvaća hidraulična crijeva , koja su kao metrična robi ili gotovi hidraulični vodiči isporučivi u vrlo kratkom roku.
COHLINE GmbH je u ISO 9001 kroz TÜV CERTIFIKAT, što Vama kao kupcu daje jamstvo da je naš razvoj i proizvod na nivou jednog internacionalno priznatog managmenta.
REMI D.I. d.o.o. (COHLINE) Hidraulična crijeva iskazala su svoju čvrstoću i otpornost , svakodnevnom upotrebom i to pod posebno teškim uvjetima i opterećenjima. Predviđena su za upotrebu sa svim postojećim hidrauličnim tekućinama i puno agresivnih kemijskih spojeva. Kombinacija visokih temperatura i vrlo visokih pritisaka treba računati na kraći vijek trajanja.
REMI D.I. d.o.o. (COHLINE) Hidraulična crijeva mogu se konfekcionirati sa armaturama za uprešavanje i sa samo montirajučim (više puta upotrebljavanim) armaturama.
Naši tehničari i prodavači Vam stoje i dalje na usluzi i rado će Vas savjetovati.